Procesul de selectie si angajare de personal are regim permanent, adaptat programului de dezvoltare al firmei, se face prin anunturi la mica publicitate in ziarele locale, urmate de analiza referintelor si interviuri, proba de lucru, angajare pe durata nedeterminata.

In primele trei luni de activitate, muncitorul va fi integrat intr-o echipa iar maistrul acesteia il va urmari si-l va indruma astfel incat evolutia lui sa tinda spre normele de calitate si de randament adoptate de MAV CONSTRUCT S.R.L.

Societatea MAV CONSTRUCT S.R.L. este interesata de executia lucrarilor in zona Municipiului Dej si imprejurimi si vizeaza lucrari de volum mic spre mediu in domeniile de competenta a societatii.

Am observat la clientii nostri interesul fata de urmatoarele aspecte ale ofertei:

– oferta complexa de lucrari venita de la un singur executant, asa incat clientul sa negocieze cu un singur antreprenor toata lucrarea de care are nevoie. MAV CONSTRUCT S.R.L. are aceasta capacitate prin echipele sale de lucru care pot executa atat lucrarile de structura si de finisaje ale cladirilor cat si lucrari de instalatii.
– timp scurt de executie a unei lucrari. Prin numarul optim de lucratori calificati pe meserii, o parte din ei cu doua sau trei calificari (tamplar-parchetar, fierar-betonist, zugrav-vopsitor-faiantar, instalator-montator rigips-montator tamplarie, dulgher), MAV CONSTRUCT S.R.L. poate aborda lucrari complexe de finisaje si instalatii cu timp minim de executie, datorat intrepatrunderii operatiilor aferente aceleiasi zone. Practic, timpul de executie se reduce strict la suma timpilor, tehnologici necesari fiecarei operatii succesive.
– flexibilitatea tehnologiilor oferite ce acopera orice tip de solicitare.

 MAV CONSTRUCT S.R.L. poate executa lucrari de finisaje pe orice structura (beton, caramida, BCA, BCU, rigips, lemn, metal) si in orice grad de finisare, folosind orice material de finisare (vopsea lavabila, vopsea, ciment alb in amestecuri cu nisip sau praf de creta etc.)
– acordarea de garantii credibile. Activitatea firmei este guvernata de procedurile tehnologice si de calitate cuprinse in Sistemul de Management al Calitati.