Oferta Servicii:

Firma este pregatita sa desfasoare activitati in urmatoarele domenii principale

1. Lucrari de constructii civile si industriale

Lucrari de constructie imobile  case, vile sau blocuri de locuinte;
Lucrari de executie laboratoare si ateliere scolare;
Lucrari de reabilitare scoli si gradinite;
Lucrari de executie si amenajari sedii societati comerciale/corpuri social administrative, birouri
Lucrari de reparatii capitale sau de schimbare de destinatie a unor imobile;
Lucrari de izolatii si instalatii: termoizolatii, hidroizolatii si fonoizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie, instalatii electrice, termice, sanitare;
Lucrari de montaj confectii metalice si conducte: executie, consolidari si reamenajari hale industriale, depozite, statii spalare auto, etc.

2. Lucrari de finisaje interioare si exterioare la constructii civile si industriale

Amenajarile interioare reprezinta totalitatea lucrarilor realizate in interiorul unei locuinte de la tencuieli si pana la ultimele finisaje: tencuieli clasice sau uscate (rigips), placari faianta, gresie, marmura sau granit, gletuiri grosiere si de finisaj, aplicarea vopselurilor de interior, montaj parchet.

Firma noastra dispune de un personal bine pregatit, atat teoretic cit si practic, in domeniul amenajarilor interioare si va sta la dispozitie atat cu materiale cat si cu experienta vasta in domeniul finisajelor, pentru realizarea oricarei operatiuni de amenajari interioare.
Noi idei apar mereu in acest domeniu. Amenajarile interioare au luat tot mai multa amploare in ultimii ani. Acest lucru se intampla datorita dorintei tot mai multor persoane pentru personalizarea spatiului de locuit, birourilor, sau spatii comerciale. Domeniul amenajarilor de interior cuprind atat finsajele de interior cat si designul de interior. Dorinta noastra este sa oferim clientului multiple variante de amenajari interioare, design interior sau solutii de finisaje interioare sau exterioare.